Barça

El FC Barcelona suma la 24a Lliga, la vuitena dels últims dotze anys

El títol de Lliga conquerit aquest dissabte a Granada referma l'hegemonia de l'equip blaugrana en aquesta última dècada

Andrea GuerreroActualitzat

Després de guanyar el Granada per 0 a 3, el Barça s'ha proclamat campió de Lliga per 24a vegada en la seva història. A més de ser la segona Lliga de Luis Enrique, aquest títol també ha servit per demostrar que, en els últims anys, la Lliga té un dominador clar, el FC Barcelona. I és que dels últims dotze títols, el conjunt culer n'ha guanyat vuit.

Però no és el primer cop que els blaugranes alcen la Copa en l'última jornada. De les 24 Lligues que el Barça té al palmarès, 10 han estat guanyades en l'últim partit.  Sens dubte, dues que es recorden i són a la retina de gairebé tots els culers són les de Tenerife (1991-92 i 1992-93).

Aquest dissabte, el Barça s'ha proclamat campió de la Lliga 2015-16 després de derrotar el Granada a l'estadi Nuevo Los Cármenes. Un "hat-trick" de Suárez ha donat una nova Lliga al conjunt blaugrana. Tot i que el Reial Madrid també ha guanyat (0-2), el títol ha anat cap a Barcelona, ja que aquest cop només depenien d'ells mateixos i no han fallat. Sempre que el Barça ha arribat a l'última jornada com a líder i depenent d'ell mateix per ser campió, ha acabat aixecant el títol.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut