Lliga de Campions

El FC Barcelona s'enfrontarà amb el PSG en els vuitens de final de la Champions League

El Barça queda aparellat amb l'equip francès del París Saint-Germain en el sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El partit d'anada es disputarà el 14 de febrer i serà ofert per Televisió de Catalunya.

Actualitzat

Les boles del bombo de Nyon han decidit el pròxim rival del Barça en la Lliga de Campions. El FC Barcelona s'enfrontarà amb el PSG en els vuitens de final de la màxima competició europea.

L'eliminatòria de vuitens de la Lliga de Campions es disputarà el 14 de febrer al Parc dels Prínceps en el partit d'anada (a les 20.45, en directe per TV3) i el 8 de març al Camp Nou a la tornada. El Barça, com a campió del seu grup en la fase anterior, tindrà l'avantatge de jugar el segon partit a casa. Un cop es resolgui aquesta primera ronda eliminatòria de la Lliga de Campions, tindrà lloc un segon sorteig per determinar els duels de quarts de final. Un sorteig que se celebrarà també a Nyon, el 17 de març, a les 12 del migdia.

El Reial Madrid s'enfrontarà amb el Nàpols

Els blancs han quedat aparellats amb el Nàpols, un dels rivals més assequibles de tots els que li podien tocar, quart en la lliga del seu país, la Sèrie A. Això sí, els homes de Zidane es retrobaran amb dos vells coneguts del club de Florentino Pérez, perquè es veuran les cares amb dos exjugadors: Raúl Albiol i José María Callejón. El partit d'anada serà el dimecres 15 de febrer, al Santiago Bernabéu, i la tornada es disputarà a l'estadi de San Paolo, el dimarts 7 de març (a les 20.45, en directe per TV3).

El Sevilla es veurà les cares amb el Leicester

Els andalusos hauran de superar el Leicester anglès si volen continuar fent història en la màxima competició europea. No serà un rival fàcil. Tot i que ocupen una discreta catorzena posició en la Premier League, els de Claudio Ranieri han superat la fase de la Lliga de Campions com a primers. Slimani i Jamie Vardy són els homes que els de Sampaoli hauran de témer. El partit d'anada es jugarà el dimecres 22 de febrer, al Sánchez Pizjuán, i la tornada serà el dimarts 14 de març, al King Power Stadium (a les 20.45, en directe per TV3).

L'Atlètic de Madrid, contra el Leverkusen

Els "colchoneros" hauran de superar el Leverkusen alemany si volen continuar vius en la Champions més enllà dels vuitens de final. Vuitè classificat en la Bundesliga, és un rival dels més assumibles que els podia tocar als de Simeone. Encara que hauran de vigilar de prop un dels seus homes més perillosos, l'exmadridista Chicharito Hernández. L'anada es jugarà al camp dels alemanys, el 21 de febrer, i es podrà veure en directe per TV3; la tornada serà al Vicente Calderón, el dimecres 15 de març.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut