Arda Turan celebrant la classificació de Turquia per a l'Eurocopa (EFE).
Arda Turan celebrant la classificació de Turquia per a l'Eurocopa (EFE).
Barça

El FC Barcelona recorrerà davant el Comitè d'Apel·lació de la FIFA per poder inscriure Arda Turan

A la reunió d'aquest dimecres, la junta del Barça ha donat llum verda a la presentació d'un recurs davant del Comitè d'Apel·lació de la FIFA. És el pas previ per portar el cas al TAS.

Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona, en la seva reunió de dimecres, ha decidit que aquest dijous presentarà recurs davant el Comitè d'Apel·lació de la FIFA per poder inscriure el turc Arda Turan abans que s'obri el mercat d'hivern.

La decisió ha estat presa després d'escoltar l'informe dels serveis jurídics del club, que ha confirmat que la FIFA no ha contestat la darrera petició del club blaugrana, presentada divendres passat. El recurs davant el Comitè d'Apel·lació és el pas previ al recurs davant el TAS desprès de la previsible resposta negativa de l'òrgan de la FIFA.

Altres temes de l'ordre del dia de la reunió han estat l'aprovació del pressupost d' 1,8 milions d'euros per les obres de reforma i ampliació de l'antiga Masia, futura seu institucional del club dintre del projecte Espai Barça. La Junta també ha estat informada de les entrades que ha de posar a disposició de la UEFA i els equips visitants en els partits de la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut