Josep Vives, portaveu del FC Barcelona
Josep Vives, portaveu del FC Barcelona
Barça

El FC Barcelona presentarà un recurs contra la sanció de Neymar perquè pugui jugar el clàssic

El club esgotarà totes les vies per aconseguir que el davanter brasiler pugui jugar contra el Reial Madrid

Actualitzat

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha comparegut, en roda de premsa, davant dels mitjans de comunicació per explicar el què s'ha parlat en la reunió de la junta directiva i per repassar l'actualitat blaugrana més recent.

Primer de tot, Vives ha assegurat que el Barça esgotarà totes les vies possibles per aconseguir que Neymar pugui jugar el clàssic contra el Reial Madrid el proper diumenge: "El Club interposarà el recurs d'apel·lació contra la sanció de Neymar. Seguim el procediment jurídic. Estem a temps i tenim arguments per defensar el jugador. La instància corresponent ja es pronunciarà".

Pel que fa al difícil partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus, amb un 3 a 0 en contra, la junta directiva no té cap dubte dels seus jugadors: "Tenim una confiança enorme en aquest equip. Si algú pensa el contrari és que s'ha begut l'enteniment. Després de la victòria davant del PSG i després de totes les coses extraordinàries que han fet tantes vegades."

Dani Alves, aquest mateix dimarts a la tarda, en tornar al Camp Nou, ha deixat anar que des del club blaugrana se'l va empènyer a marxar, davant d'aquestes contundents declaracions, Vives ha optat per evitar atiar el foc: "Si Dani Alves insinua alguna cosa, és ell qui l'ha d'explicar. Tothom és lliure d'expressar-se lliurement. No ens donem per al·ludits. Estem molt contents de la seva trajectòria, però al Barça ningú el va empènyer".

En clau de futur, el portaveu del Barça s'ha mostrat del tot enigmàtic: Sobre el nom del proper entrenador del primer equip del Barça de futbol, Vives ha assegurat que "el club està treballant en el present i en el futur", però que "en la reunió d'aquest dimarts no se n'ha parlat" i sobre l'interès del Barça per Gerard Deulofeu, s'ha limitat a confirmar les paraules de Robert Fernández a les càmeres de TV3: "Sí, hi estem interessats".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut