Barça

El FC Barcelona posa fil a la renovació de Sergi Roberto

El Barça juga dissabte al camp del Leganés amb la intenció de refermar el liderat a la Lliga, i no hi serà Sergi Roberto, que continua lesionat, si bé el seu nom està més d'actualitat que mai a les oficines del club

Actualitzat

Sergi Roberto continua intensificant la recuperació per tornar al terreny de joc. És una baixa que, a començaments de mes, el club va preveure que fos de cinc setmanes. La lesió al camp de l'Olympiacos va frenar una temporada molt positiva per al jugador. La seva polivalència ha permès a Ernesto Valverde poder alinear-lo en qualsevol de les posicions de la banda dreta. El reusenc s'ha convertit en peça clau de l'equip i, per això, el club vol blindar la seva continuïtat.

Ara mateix, acaba el contracte el juny del 2019 i té una clàusula de 40 milions d'euros. Aquesta quantitat va fer que, l'estiu passat, diferents equips de la Premier League s'interessessin pel seu fitxatge. La setmana que ve el seu representant, Josep Maria Orobitg, es reunirà amb executius del Barça per enllestir la renovació i augmentar considerablement la xifra de la seva rescissió de contracte.

També el representant de Gerard Piqué, Arturo Canales, té una cita pendent a les oficines blaugrana per negociar la renovació del jugador. El central barceloní, de 30 anys, té contracte també fins al 2019, i el seu desig seria retirar-se com a jugador blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut