Éric Abidal mostra el Camp Nou a un nen hospitalitzat mitjançant un robot (@FCBarcelona)
Futbol

El FC Barcelona posa en marxa un robot que permetrà als nens hospitalitzats visitar el Camp Nou

La primera experiència la va tenir l'exjugador blaugrana, Éric Abidal, com a guia de l'experiència

Actualitzat

El FC Barcelona posa en marxa la possibilitat de visitar el Camp Nou a distància als nens hospitalitzats mitjançant un robot. Fa unes setmanes en Pol, un nen de 13 anys que estava ingressat a l'Hospital de Sant Pau, va poder fer realitat un dels seus últims somnis, i és que va poder visitar el Camp Nou i el Museu del Barça acompanyat de l'exjugador del FC Barcelona Éric Abidal sense moure's de la seva habitació.

L'experiència va ser possible gràcies a un robot teledirigit que li permetia viure les sensacions que es tenen quan s'està al Camp Nou i, a més, de la mà de tot un ídol blaugrana, l'exjugador Éric Abidal.

Aquesta va ser la prova pilot d'un projecte d'innovació social de la Fundació del FC Barcelona destinat a infants i joves de tot el món de fins a 18 anys que pateixen malalties molt greus i que, a causa de la seva situació, estan hospitalitzats o no poden desplaçar-se.

El Club ha decidit batejar aquest robot amb el nom "Pol" en record d'aquest nen que va morir dies més tard com a conseqüència de la malaltia que patia.

Anar al contingut