Barça

El FC Barcelona oficialitza el fitxatge de Nélson Semedo

El lateral portuguès ha passat la revisió mèdica i serà presentat aquesta tarda a les 18.45 hores al Camp Nou. El portuguès fitxa per 30 milions + variables

RedaccióActualitzat

Nelson Semedo ja és a tots els efectes jugador del Barça. Després que el club blaugrana i el Benfica han tancat els últims serrells del traspàs, el lateral portuguès ha signat aquesta tarda el seu contracte. Fitxa per cinc temporades i el Barça paga per ell 30 milions d'euros més cinc d'incentius. A 1 quart de 6 de la tarda està prevista la presentació, que podran seguir pel portal d'esport3.cat. Semedo ha passat aquest matí la revisió mèdica.

Passa la revisió mèdica

No han passat ni 24 hores des que el FC Barcelona va tancar el fitxatge de Nélson Semedo i el jugador portuguès ja s'ha presentat a l'Hospital de Barcelona per fer-se les analítiques i posteriorment passarà la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de firmar el contracte que el vincularà al Barça les pròximes cinc temporades. A falta de confirmar-se quan es farà la presentació oficial, Semedo podria posar-se aquest mateix divendres a les ordres d'Ernesto Valverde en l'única sessió d'entrenament programada.

A banda del portuguès, els que també seran novetat són els blaugranes que han tingut compromisos internacionals amb les seves seleccions, com a conseqüència dels quals han tingut uns dies més de vacances. És el cas de Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Denis Suárez, Samuel Umtiti i Lucas Digne. Tots passaran pels serveis mèdics del Barça durant el matí i, a la tarda, participaran en l'entrenament.

Leo Messi, Neymar, Gerard Piqué i Arda Turan, que han arribat aquesta matinada del Japó, s'han presentat per sorpresa aquest matí a les instal·lacions del Barça per sotmetre's també a les revisions mèdiques i, així, avançar un dia la seva reincorporació.

Anar al contingut