Marc Bartra entra en els plans de Luis Enrique tot i el seu escàs protagonisme (Reuters)
Barça

El FC Barcelona no considera la sortida de Marc Bartra en el mercat d'hivern

Luis Enrique no vol deixar marxar el central blaugrana, que s'estaria plantejant seriosament el seu futur al club després de no jugar ni un minut en el recent Mundial de Clubs a Yokohama

Actualitzat

El FC Barcelona no té cap intenció de deixar marxar Marc Bartra durant el mercat d'hivern. Luis Enrique compta amb el central blaugrana, que s'estaria plantejant seriosament el seu futur al Barça després de no jugar ni un minut en el recent Mundial de Clubs a Yokohama i haver quedat fora de la convocatòria de l'últim clàssic al Bernabéu.

Bartra, internacional absolut amb la selecció espanyola, no acaba de fer-se un lloc fix a l'onze titular del Barça des del seu salt al primer equip i cada cop té menys protagonisme. Aquesta temporada, Bartra ha disputat onze partits oficials entre Lliga, Copa i Champions, dels quals només ha estat titular en sis i ha marcat un gol en els 645 minuts que ha jugat. Tot i el seu escàs protagonisme, el central blaugrana és un dels jugadors que entren en els plans de Vicente del Bosque de cara a la pròxima Eurocopa.

El futbolista ara mateix és el cinquè central de la plantilla darrere de Gerard Piqué, Javier Mascherano, Jeremy Mathieu i Thomas Vermaelen, i alguns equips com el Sevilla s'haurien interessat en la seva cessió fins a final de temporada, una opció que el Barça no considera de cap de les maneres per petició expressa de Luis Enrique.

Bartra, que té contracte amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2017, podria plantejar-se una sortida si la seva situació actual no canvia, tot i que el Barça assegura que no ha rebut cap oferta per un jugador que el club no vol deixar marxar.

Un cas ben diferent al de Bartra és el de Sandro Ramírez. El davanter canari no  té ara mateix ofertes en ferm, però si n'arribés alguna el club blaugrana no li tancarà la porta de sortida per poder disposar de més minuts en un altre equip.

Anar al contingut