Futbol

El FC Barcelona reclama a Neymar la prima de renovació

Li reclama, també, 8,5 milions en concepte de danys i perjudicis, i un 10% addicional en concepte de mora

Neymar en el partit del dia 20 d'agost contra el Tolosa (REUTERS)

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts que ha enviat a la Federació Espanyola de Futbol la demanda laboral que l'11 d'agost passat va interposar contra Neymar davant del jutjat social de Barcelona perquè la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i a la FIFA.

El club reclama a Neymar la quantitat ja liquidada pel club corresponent a la prima de renovació per incompliment de contracte, 26 milions d'euros. A més, li reclama 8,5 milions en concepte de danys i perjudicis, i un 10% addicional en concepte de mora.

En cas que el jugador no es pugui fer càrrec de l'import de la demanda, el FC Barcelona reclama que el PSG n'assumeixi el pagament.

 

Comunicat del club:

El FC Barcelona ha enviat a la Reial Federació Espanyola de Futbol la demanda laboral que l'11 d'agost passat va interposar contra el jugador Neymar Jr. davant del jutjat social de Barcelona, per tal que la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i a la FIFA als efectes legals oportuns.

En aquesta demanda, el Club reclama al jugador la quantitat ja liquidada corresponent a la prima de renovació per incompliment de contracte; 8,5 milions d'euros en concepte de danys i perjudicis; i un 10% addicional en concepte de mora. El Club també reclama que el París Saint-Germain assumeixi subsidiàriament el pagament d'aquestes quantitats en cas que el jugador no se'n pugui fer càrrec.

El FC Barcelona ha impulsat aquestes accions en defensa dels seus interessos, després d'una rescissió unilateral del contracte instada per Neymar Jr, pocs mesos després de la signatura de la seva renovació fins a l'any 2021. Aquesta defensa s'exercirà seguint sempre els procediments establerts davant dels organismes competents i sense entrar, en cap cas, en disputes dialèctiques amb el jugador.

 

NOTÍCIES RELACIONADES