Lliga de Campions

El FC Barcelona, l'equip més representat en el millor onze de la història de la Lliga de Campions

Els seleccionats són Iker Casillas a la porteria; Sergio Ramos, Gerard Piqué, Carles Puyol i Philip Lahm en defensa; Steven Gerrard, Xavi Hernández i Andrés Iniesta al mig del camp, i Cristiano Ronaldo, Leo Messi i Thierry Henry a la punta d'atac

Actualitzat

El FC Barcelona és l'equip més representat a l'onze ideal de la UEFA del segle XXI, segons les vegades que han estat seleccionats en les 16 edicions que el màxim organisme del futbol europeu ha elaborat el millor equip de l'any.

Coincidint amb l'inici de l'elecció dels més destacats de l'actual 2017, la UEFA ha publicat al seu web un onze dels jugadors amb més designacions. Iker Casillas, exjugador del Reial Madrid i actualment al Porto, és el porter; la defensa la integren Sergio Ramos, Gerard Piqué, Carles Puyol i Philip Lahm. A la medul·lar hi apareixen Steven Gerrard, Xavi Hernández i Andrés Iniesta; i en atac hi figuren Cristiano Ronaldo, Leo Messi i Thierry Henry.
  
Cristiano Ronaldo, davanter del Reial Madrid i ex del Manchester United, és el que ha aparegut a l'equip en més ocasions, onze, tres més que Messi, mentre que a continuació hi ha, amb sis, Casillas, Puyol, Ramos i Iniesta. La setmana que ve es coneixeran els noms dels integrants de l'equip del 2017.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut