Handbol

El FC Barcelona Lassa supera un KIF Kolding sense aire en els últims 10 minuts de partit (28-36)

La iniciativa en el marcador ha estat la major part del matx per als barcelonistes, però el seu rival ha mantingut les opcions fins als 10 minuts finals

Daniel AlentoActualitzat

En el partit de la primera volta de la fase de grups de la Lliga de Campions al Palau Blaugrana l'equip danès, tot i arribar amb moltes baixes per les lesions, va plantar cara davant el Barça Lassa fins als últims minuts. El Kolding, fins i tot, va anar al davant en el marcador claredat a la primera part. En aquesta segona volta, els danesos havien recuperat 3 lesionats, entre ells l'exblaugrana Konstantin Igropoulo. Els barcelonistes, però, no han tingut tants problemes com en el primer enfrontament entre els dos equips per guanyar i mantenir el liderat del grup (28-36).

Kiril Lazarov (7 gols) ha marcat de penal el primer gol del matx (0-1). L'equip de casa, cuer del grup, ha reaccionat per posar-se al davant, 3-2. Ha estat el seu únic avantatge del matx. Els de Xavi Pascual han aprofitat la inspiració de Jallouz per avançar-se de fins a 3 gols. Quan Viran Morros ha estat exclòs dos minuts, Gurbindo ha aguantat l'equip amb 3 gols consecutius. Al descans, el resultat era de 15 a 16.

En la segona meitat s'ha mantingut la mateixa dinàmica de partit, amb els danesos lluitant per no quedar-se definitivament enrere i els barcelonistes mantenint una diferència favorable d'entre 1 i 3 gols, fins que després de dues aturades de l'exblaugrana Kasper Hvidt i dos gols consecutius de Landin el marcador registrava un empat a 19. Jallouz ha anotat el seu cinquè gol per trencar la mala ratxa dels seus.

Amb gols d'Ariño, Lazarov i Tomás el Barça ha aconseguit un avantatge de 4 gols (19-23). Davant un equip danès cada cop més cansat i una rotació més curta, els blaugrana han anat ampliant el seu marge en els últims 10 minuts. Això els ha permès gaudir d'un final tranquil. Amb el novè i últim gol de Jallouz (que porta 51 en els últims 6 partits) l'equip visitant ha marcat el seu màxim avantatge de 9 gols en la seva setena victòria d'aquesta fase.