Handbol

El FC Barcelona Lassa supera amb molt patiment la visita del Kiel a l'Eurolliga (26-25)

Tots dos equips s'han vist les cares 22 vegades aquest segle, en un clàssic de l'handbol europeu. Els blaugrana n'han guanyat 11 i els alemanys 10, l'última quan van deixar fora els blaugrana en els quarts de final de l'Eurolliga de la temporada passat.

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha derrotat el seu gran rival al seu grup de l'Eurolliga, el Kiel, després de veure's superat a la primera meitat i patir molt a la segona. L'equip alemany ha aconseguit una primera renda de 2 gols amb l'encert golejador primer del central Duvnjak i després del pivot Wiencek. Eren els visitants el que tenien el control del partit amb el seu ritme accelerat en les transicions i la seva paciència en estàtic durant els minuts inicials.

Niklas Edberg ha posat el Kiel 3 amunt, 8 a 11, a 12 minuts del descans. El conjunt germànic ha demostrat tenir perfectament estudiada la millor manera de superar el porter local, Gonzalo Pérez de Vargas. I també com aturar l'atac del seu rival alternant les seves defenses. La producció ofensiva dels de Xavi Pascual era força lluny de l'habitual. Després d'una diferència màxima de 4 gols, al descans el resultat ha estat de 10 a 13.

La reacció, després del descans

Els barcelonistes han aprofitar les exclusions dels seus contrincants en els primers minuts de la represa per empatar a 13 amb un gol des de l'extrem de Víctor Tomás. Encara no havia errat el moment de culminar la remuntada, però, i ben aviat els alemanys han recuperat els seus 3 gols de renda després que una exclusió ha tallat la progressió dels de Pascual.

El Barça ha tornat a reaccionar després d'una aturada de Pérez de Vargas i un gol al contraatac de Valero Rivera (16-17), però Duvnjak no ha fallat en el següent atac visitant. Sorhaindo ha aconseguit igualar de nou el marcador, ara a 19 gols, i de nou ha aparegut Duvnjak.El pivot Syprzak ha empatat novament a 21. L'atac alemany ha errat i el pivot polonés, amb el seu segon gol consecutiu, ha avançat per primera vegada l'equip català, 22 a 21.

Dues exclusions han deixat els alemanys amb dos jugadors menys durant un minut a 5 del final, però el porter Landin ha minimitzat les conseqüències de la inferioritat del Kiel amb la seva actuació. Wiencek ha estat exclòs a 2 minuts i 12 segons pel final. Tot seguit, Jallouz ha fet el 25 a 24 però Weinhold ha tornat a empatar el marcador. Tomás ha anotat a falta de mig minut el 26 a 25. Ja amb el temps exhaurit, el llançament de falta de Bilyk per tornar a empatar s'ha quedat en la tanca.