Els jugadors del Barça celebren el 0-3 d'Aicardo
Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa supera 2 a 5 el Palma Futsal en el primer partit de quarts dels play-off de la LNFS

Els blaugrana han aconseguit una bona renda gràcies al seu domini inicial. Els gols dels mallorquins han arribat quan el partit ja estava vist per a sentència

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha obert la seva eliminatòria de quarts de final del play-off pel títol de la LNFS amb un triomf davant del Palma Futsal per 2 a 5. Els blaugrana tindran ara dos partits a casa, al Palau, divendres i diumenge vinents, per aconseguir el triomf que necessiten per sentenciar la sèrie i aconseguir la seva classificació per a les semifinals.

Els barcelonistes han dominat els primers minuts del seu duel contra els balears. Encara no havien passat cinc minuts quan Adolfo ha fet el 0 a 1 amb un xut creuat. Els locals no s'han acostat a la porteria visitant fins a l'equador de la primera meitat, amb un xut del "pichichi" de la Lliga, Paradynski. Tot seguit ha arribat el segon gol visitant, obra d'un Ferrao que amb 31 gols aquesta temporada quedava a només una diana del golejador rival.

En el tram final del primer període, el Palma Futsal ha reaccionat. El porter Paco Sedano ha fet dues grans intervencions, la primera en una rematada a boca de canó de Paradynski i la segona davant de l'intent de vaselina de mig camp d'Éder. El Barça ha aprofitat el descans per refer-se. Només començar la segona part, Aicardo ha fet el 0-3. Els de casa han tingut una nova ocasió en el minut 24, en un xut de falta de Vadillo que Sedano ha desviat al pal i que Paradynski no ha encertat a rematar.

Roger ha deixat el partit vist per a sentència poc més tard, en el minut 25. A la desesperada, amb molt de temps encara de joc, el Palma Futsal ha passat a la tàctica del porter jugador. Marc Tolrà ha arrodonit la feina amb el cinquè gol blaugrana a 13:37 pel final. Els d'Andreu Plaza s'han relaxat una mica. Paradynski ha anotat el seu gol 33 a la Lliga, i Sedano ha evitat un ensurt més gran amb dues bones intervencions. Paradynski, aprofitant un penal per mans d'Aicardo, ha fet el definitiu 2 a 5 ja a l'últim minut.