Nick Calathes, amb la pilota davant d'Ante Tomic (EFE)
Nick Calathes, amb la pilota davant d'Ante Tomic (EFE)
Bàsquet

El FC Barcelona Lassa s'enfronta amb el Brose Bamberg en l'inici de la segona volta de l'Eurolliga

El Barça Lassa busca allargar la bona ratxa de joc i resultats de les últimes setmanes amb una nova victòria europea, aquest vespre, a la pista del Bamberg alemany

Actualitzat

Continuar amb la millora. Aquest és l'objectiu del Barça de bàsquet, que aquest vespre ( 20.00, Esport3 ) afrontarà a Alemanya, davant del Bamberg, el primer partit de la segona volta de l'Eurolliga amb l'esperança de tornar a situar-se entre els vuit primers de la classificació. El pobre nivell i l'acumulació de derrotes en pista contrària aquest any a l'Eurolliga són un peatge molt car si l'equip blaugrana vol entrar en play-off.

Els de Bartzokas són conscients que porten una bona dinàmica, amb quatre victòries en els últims quatre partits entre ACB i Eurolliga. El rival, entrenat pel tècnic italià Andrea Trincheri, està en una situació semblant. Ha guanyat els últims tres partits jugats i està a només una victòria dels blaugranes.

L'equip català té molt clar que disposa d'una bona oportunitat per situar-se en la zona de play-off i el tècnic del Barça demana als jugadors que estiguin concentrats els quaranta minuts. Dues claus per a l'optimisme: la primera, el moment de forma d'Ante Tomic, que ha estat nomenat millor jugador de l'ACB del desembre; la segona, que Bartzokas creu que el seu equip no només guanya, sinó que ja comença a jugar bé. En definitiva, que cada vegada veu més clar que la seva filosofia es comença a concretar en fets.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut