Hoquei patins

El FC Barcelona Lassa, primer finalista de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins

El rival del blaugrana sortirà de la segona semifinal que disputaran el vigent campió, el Liceo, contra l'amfitrió, el Voltregà

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa és el primer finalista de la quinzena edició de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins, que es disputa a Sant Hipòlit de Voltregà. Els blaugranes lluitaran per guanyar per desena vegada aquesta competició.

Els barcelonistes han dominat clarament el primer període, i fruit del seu domini han marxat al descans guanyant per 2 a 0 gràcies als gols de Pablo Álvarez en el minut 5 i de Marc Gual en el 7. La seva renda encara hauria pogut estar més gran, ja que Xavi Barroso ha enviat la pilota al travesser de la porteria reusenca.

En la segona meitat el Reus ha sortit disposat a accelerar el joc. El matx ha embogit i Daniel Marín ho ha aprofitat en el minut 30 per anotar el 2 a 1. El Barça, però, s'ha sabut adaptar a les noves circumstàncies, i Pau Bargalló en el minut 34 i Lucas Ordóñez en el 41 han tornar a distanciar l'equip. Tot seguit, Marc Torra ha anotat el 4 a 2. Després d'un penal no aprofitat pels del Baix Camp, els seu rivals no s'han mostrat igual de magnànims i Pau Bargalló, en una altra pena màxima, ha fet el 5 a 2 definitiu.