Handbol

El FC Barcelona Lassa presenta els nous reforços, Marko Kopljar i Kamil Syprzak

L'equip català ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb les habituals revisions mèdiques de les primeres sessions

Jaume CabeceransActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha presentat aquest dilluns els dos fitxatges confirmats per la propera temporada, Marko Kopljar i Kamil Syprzak. Els dos reforços han estat presentats després de la primera sessió d'entrenaments en què han participat 18 jugadors.

Kopljar, lateral croat, i Syprzak, pivot polonès, s'han mostrat feliços i contents de la seva arribada al Barça. Els dos jugadors han coincidit durant la presentació en les dificultats de tornar ha guanyar tots els títols, però han dit estar confiats per aconseguir-ho. "És molt difícil repetir el 7 de 7, però intentarem fer-ho" han apuntat els jugadors.

"Bon dia a tothom. Estic molt feliç de jugar en aquest equip i de formar part d'aquest club", ha dit Syprzak en català davant la sorpresa a la sala de premsa. El pivot de 24 anys i 2,06m d'alçada arriba procedent del Orlen Wisla Plock i firma per quatre anys amb el conjunt català.

D'altra banda, l'internacional croat procedent del PSG ha reconegut que "és un somni per qualsevol jugador fitxar pel Barça. Era la millor decisió per mi. L'equip canvia, però el Barça ha fet historia i el club continua igual, és una institució molt gran".

Per acabar, Xavi Pascual ha considerat la propera temporada com "un repte brutal".  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut