Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa pateix per superar el Tasisat Dariaei en el seu debut a la Copa Intercontinental

El conjunt blaugrana, tot i obrir ràpidament el marcador, no ha pogut tancar fins al final del matx davant d'un rival iranià que ha mostrat un bon nivell

El FC Barcelona Lassa ha patit davant del Tasisat Dariaei de l'Iran en el seu debut a la Copa Intercontinental, que es disputa al Qatar. Wilde, que ha anunciat a les xarxes socials que no seguirà al club, ha avançat els blaugrana als 12 segons de joc. El brasiler ha fet el 0 a 2 per als homes que entrena Marc Carmona, un altre que tampoc seguirà la temporada que ve, en el minut 15.

Però pocs segons abans del descans, Abbasi ha fet l'1 a 2. Els iranians han tornat de vestidors amb la idea que podien remuntar. Lin ha tornat ha marcar per als catalans, però el veteraníssim Shamsaee (40 anys) ha aconseguit el 2 a 3. Amb aquest resultat, el Tasisat s'ha llançat a l'atac a la recerca de l'empat fins que Wilde ha trencat les seves esperances alhora que culminava el seu hat-trick de gols.

L'altre representant de la lliga espanyola, el campió Movistar Inter, ha guanyat el seu primer partit d'aquesta competició davant de l'Al-Rayyan local per 2 a 1.