Mario Rivillos xuta a porta (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa pateix per derrotar el Naturpellet de Segòvia en un partit que tenia sentenciat al descans (7-8)

Al descans, tot feia pensar en una victòria claríssima dels blaugrana. Una segona part decebedora dels d'Andreu Plaza ha fet perillar el seu triomf

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha guanyat de forma patida el Naturpellet Segovia (7-8) en un partit que semblava que havia deixat sentenciat al descans. La il·lusió dels locals en la segona part, i la incapacitat dels blaugrana de mantenir un marge de seguretat, han donat emoció al matx fins al darrer segon.

El partit se li ha posat de cara al Barça ben aviat, amb els gols de Sergio Lozano (que va jugar a Segòvia la temporada 2010-11) i Ferrao en els primers 3 minuts. Els visitants han accelerat massa el seu joc, i els segovians ho han aprofitat per generar ocasions ben neutralitzades pel porter Juanjo. L'entrenador del Barça Andreu Plaza ha demanat temps mort per calmar els seus jugadors.

En el minut 10, Dyego ha fet el 0-3. Cinc minuts més tard ha estat Adolfo qui ha marcat pel Barça. En el minut 17 Joao ha estat l'autor del 0-5. Esquerdinha, a 4 segons del descans, ha anotat el 0-6. El brasiler acabava d'entrar en joc després de dos mesos de baixa. Una bona notícia per a Plaza, que encara té a la infermeria Rafa López, Roger i Aicardo, a més de l'absència per sanció del porter titular, Paco Sedano.

El Segovia, després de les seves ocasions desaprofitades de la primera part, ha anotat en la primera oportunitat de la segona. Ho ha fet en una jugada que ha culminat Sergio en el minut 21. El Barça, però, ha reaccionat ben aviat. Dos minuts més tard ha arribat l'1 a 7 de Mario Rivillos. Alvarito, aprofitant dues pilotes perdudes pels blaugrana, ha aconseguit el 2-7 en el minut 29 i el 3-7 en el 31.

El porter Cidao ha ajustat una mica més el marcador a 5 minuts del final amb el 4-7, cosa que ha portat Plaza ha demanar un nou temps mort. Tolrà ha tingut la sentència en el minut 37, però Cidao, ara amb una bona acció a la seva porteria, ha desviat el xut al travesser. En el minut 38, Sergio ha acostat més la remuntada segoviana, però, només 19 segons més tard, Ferrao ha donat aire al Barça amb el 5-8. A 13 segons del final, Sergio ha anotat el 6-8 i, 11 segons després, Buitre ha anotat el definitiu 7-8.