Joan Saubich ha anotat 4 gols davant del Cangas Morrazo (Foto: @FCBhandbol)
Handbol

El FC Barcelona Lassa passa per sobre del Frigoríficos Morrazo a la Lliga Asobal

Els jugadors de Xavi Pascual no han tingut pietat de l'equip gallec, que després de 5 minuts ha començat a cedir en el marcador

El FC Barcelona Lassa ha mantingut la seva ratxa d'imbatibilitat a la Lliga Asobal a la pista del Frigoríficos Morrazo per un claríssim 23 a 42. Els homes de Xavi Pascual encadenen així 98 victòries seguides en aquesta competició. Els gallecs han resistit els primers 5 minuts abans de veure com el seu rival començava a marxar en el marcador. Dos gols consecutius del pivot Kamil Syprzak (6 gols) han donat peu a un parcial de 0 a 6 que ha donat 9 punts de marge els blaugrana al descans, 12 a 21.

En la segona meitat, han estat els tres gols de Joan Saubich els que han alimentat majoritàriament un nou parcial, ara de 0 a 7, fins al 17 a 32. Han estat 11 minuts de sequera golejadora de l'equip de casa, trencat amb el 18 a 32 de Rubén Soliño. La golejada, però, ha continuat augmentant. Dika Dem, que havia aparegut amb 5 gols en el tram inicial del matx, ha tornat a marcar en el tram final. El lateral francès ha estat el màxim golejador amb 9 gols.