Imatge d'arxiu de Bateria amb el Barça (fcbarcelona.cat)
Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma s'enfrontaran a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

Semifinals de tràmit tant per al Barça, que ha derrotat clarament el Montcada(1-8), com per al Marfil, que ha passat per sobre del Castelldefels (6-2)

El FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma s'enfrontaran aquest divendres a la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala (20.55 en directe per Esport3). S'han complert els pronòstics i els dos equips favorits han superat el tràmit de les semifinals amb comoditat.

CFS Montcada-FC Barcelona Lassa (1-8)

El Barça no ha donat cap opció al Montcada i ha posat tota la pólvora per resoldre el partit des del primer minut. Jesús Aicardo ha obert la llauna pel Barça i Gerard López, del Montcada, ha signat el gol que empatava el partit a 1. A partir d'aquest moment, els homes de Marc Carmona no han donat cap treva al Montcada i han iniciat una ofensiva que podia haver acabat amb una autèntica golejada. 1-3 al descans i sis pilotes al pal. A la represa el Barça ha rematat la feina davant d'un Montcada que s'ha rendit a la superioritat blaugrana. Destacat paper de Jesús Aicardo amb quatre gols.

Catgas E. Santa Coloma-CCR Castelldefels (6-2)

El Marfil ha sortit amb molta intensitat, practicant una pressió molt amunt que ha deixat el Castelldefels contra les cordes en els primers compassos del partit. Atac continu dels homes de Xavi Passarrius i els gols no s'han fet esperar, on ha brillat Dani Salgado després de signar un "hat-trick". El Castelldefels només ha pogut maquillar una mica el marcador aprofitant les poques pilotes perdudes que ha permès el Santa Coloma.