Celebració del gol de Joao Batista (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa goleja el penúltim de la Lliga, l'O Parrulo Ferrol (6-2)

Els gallecs han sorprès marcant primer, però no han pogut aturar els atacs dels catalans

El FC Barcelona ha acabat obtenint una còmoda victòria en un partit que no ha començat com preveia davant de l'O Parrulo Ferrol (6-2). El penúltim classificat de la Lliga ha començat sorprenent el segon amb un gol de Dani Montes en el minut 6. La reacció dels d'Andreu Plaza no ha trigat a arribar. Després d'una ràpida combinació amb Ferrao, Leo Santana ha empatat a 1 en el minut 11. I dos minuts més tard, en una jugada d'estratègia en un córner, Dyego ha aconseguit el 2-1.

Ja en el minut 4 de la segona meitat, Adolfo ha donat més tranquil·litat amb el 3-1 i Ferrao ha sentenciat aamb el seu setzè gol d'aquesta temporada a la Lliga en el minut 31. En el minut 37, Isma ha retallat diferències per als gallecs, i, tot seguit, Marc Tolrà i Joao Batista han deixat el marcador en el definitiu 6-2.