Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa es deixa el liderat a la pista del Movistar Inter (4-1)

Els blaugrana no han sabut aturar les jugades d'estratègia dels rivals

Daniel AlentoActualitzat

El Movistar Inter ha passat a ocupar el liderat en solitari de la Lliga Nacional de Futbol Sala gràcies al seu triomf per 4-1 a casa davant del FC Barcelona Lassa, en la que ha estat la segona derrota de la temporada d'uns blaugrana que s'han mostrat molt poc operatius en atac durant la segona part.

La primera meitat ha acabat amb empat a 1. Elisandro ha obert el marcador per als de casa en el minut 4, quan en una jugada d'estratègia ha enganxat un potent xut des de fora de l'àrea. El gol visitant ha arribat en el següent minut, en una contra conduïda per Adolfo i que ha culminat Joselito. Els dos equips han tingut un alt ritme de joc en els 20 minuts inicials. Joselito, en el minut 14, ha rematat fora de cap quan tenia tot l'espai per tornar a marcar, mentre que el porter Jesús Herrero ha fet una gran aturada davant d'un xut de Ferrao a 4:30 del descans.

Només començar la segona part, els madrilenys s'han tornat a avançar, en una nova jugada d'estratègia que ha acabat amb un nou xut des de fora de l'àrea, ara obra de Rafael. Tot seguit, Elisandro ha estat a punt de fer el tercer del seu equip, però la seva vaselina no ha trobat porteria. El 3-1, però, ha arribat en el minut 24, obra de Gadeia en una nova jugada a pilota aturada. La resposta del Barça ha arribat en una falta, però Herrero ha fet una gran aturada. Ferrao i Dyego han perdonat en una doble ocasió. Els blaugrana s'han llançat a l'atac sense els resultats desitjats. Finalment, a 3 minuts del final, el seu tècnic Andreu Plaza ha optat pel porter jugador. La tàctica tampoc ha estat efectiva, i Herrero, de porteria a porteria, ha fet el definitiu 4-1 a 1 quan restava 1 minut.