Futbol Salal

El FC Barcelona Lassa derrota per un clar 6 a 1 el cuer de l'LNFS, el Jumilla

El líder de la lliga espanyola ha demostrat que és superior a l'últim

El FC Barcelona Lassa es manté al capdavant de la classificació de la Lliga Nacional de Futbol Sala gràcies al seu triomf davant del cuer, el Bodegas Juan Gil Jumilla, per 6 a 1. La primera meitat s'ha tancat amb un resultat de 2 a 0. El primer dels gols ha estat obra de Joselito, en un atac ràpid dels catalans després d'una recuperació. El segon l'ha fet Dyego, culminant l'assistència de Ferrao. Tolrà ha tingut dues ocasions de marcar en pocs segons, però el primer dels seus xuts ha anat al travesser i el segon al pal.

En minut 24 els visitants han reduït distàncies han un gol de Fran Fernández. I el Barça ha hagut d'augmentar la seva intensitat per evitar la sorpresa. Roger ha aprofitat una nova assistència de Ferrao en el minut 28, i finalment ha estat el mateix Ferrao qui ha marcat el 4 a 1 en el minut 33. El partit estava sentenciat, i amb els murcians atacant amb porter jugador Tolrà i Roger han marcat dos gols més a porteria buida.