Hoquei patins

El FC Barcelona Lassa derrota el Voltregà a la Final de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins (4-0)

Els blaugrana sumen el seu desè títol en aquesta competició

El FC Barcelona Lassa ha guanyat la seva desena Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, en 15 edicions disputades fins ara. Els blaugrana han derrotat a la final disputada a Sant Hipòlit de Voltregà als amfitrions, el Voltregà, per 4 a 0.

Els blaugrana s'han avançat ja en la seva primera arribada a la porteria local, en el minut 1, amb un gol de Pablo Álvarez. En el minut 17, després d'una bona combinació amb Lucas Ordóñez, Matías Pascual ha fet el 2 a 0.

El Voltregà també va arribar al descans de la semifinal contra el Liceo perdent per aquest mateix resultat, i ha tornat confiant en la remuntada. Ha atacat amb intensitat, però no ha estat capaç de marcar. El 3 a 0 de Sergi Panadero en el minut 31 ha donat pas a uns minuts de joc embogit en què els locals no han pogut treure profit. Pau Bargalló, amb una falta directa en l'últim minut, ha establert el definitiu 4 a 0.