Bàsquet

El FC Barcelona Lassa comença a preparar la temporada 2016-17 a les ordres de Georgios Bartzokas

Els jugadors del Barça ja treballen sota les directrius del nou tècnic de la secció, el grec Bartzokas. L'era post-Pascual fa els primers passos

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa ha començat a preparar aquest dilluns la temporada 2016-17, la primera a les ordres de l'entrenador grec Georgios Bartzokas després de les gairebé nou de Xavi Pascual a la banqueta blaugrana.

Aquest matí han passat la revisió mèdica Stratos Perperoglou, Marcus Eriksson, Pau Ribas, Brad Oleson, Ante Tomic i Joey Dorsey. Dos dels nous fitxatges, Petteri Koponen i Tyrese Rice, la van passar fa pocs dies i s'incorporaran directament a l'entrenament de la tarda, el primer del curs.

El tercer fitxatge de la secció, l'aler pivot Víctor Claver, s'afegirà al grup quan torni de Rio, on ha participat als Jocs Olímpics juntament amb el capità de l'equip, Joan Carles Navarro. En aquesta mateixa competició el pivot nigerià Shane Lawal s'ha fet una greu lesió de genoll.

Justin Doellman i Aleksandar Vezenkov estan disputant el preeuropeu amb les seves seleccions, Kosovo i Bulgària. Eriksson, un dels que han passat aquest matí les proves físiques, ha renunciat a lluitar amb Suècia per una plaça a l'Eurobasket del pròxim estiu a la recerca de més minuts de joc amb el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut