El Barça Lassa cau a les semis de la Copa Intercontinental (@fcbfutbolsala)
Futbol sala

El FC Barcelona Lassa cau davant el Carlos Barbosa a la semifinal de la Copa Intercontinental (3-1)

El Barça ha obert el marcador gràcies a una diana de Dyego, en els 15 minuts de matx, però el conjunt brasiler ha donat la volta a l'electrònic a la segona part

El Barça Lassa de futbol sala ha perdut les semifinals de la Copa Intercontinental de futbol sala davant el Carlos Barbosa per 3-1. El conjunt brasiler és l'actual campió de la Copa Libertadores i no ha tingut pietat del conjunt blaugrana, al qual ja va guanyar fa dues temporades en el mateix torneig.

El Barça ha obert el marcador gràcies a una diana de Dyego, en els 15 minuts de matx, però el conjunt brasiler ha donat la volta a l'electrònic a la segona part. Douglinhas ha empatat, i quan faltaven tres minuts per al final, Valdin ha fet el 2-1. Bruno Souza ha acabat sentenciant el partit.

La Copa Intercontinental se li resisteix al FC Barcelona, que jugarà aquest diumenge el partit pel tercer lloc, contra l'amfitrió, el Chomburi thailandès.