El Barça Lassa ha caigut a Màlaga amb un final molt ajustat (@FCBasket)

El FC Barcelona Lassa cau a Màlaga amb un final de partit agònic (80-78)

Després de la contundent victòria davant el Betis (121-56), el Barça, fidel a la seva irregularitat, ha caigut a Màlaga en un partit que ha liderat el conjunt local

El FC Barcelona Lassa ha caigut amb l'Unicaja de Màlaga a domicili en un partit que no ha estat gens fàcil per als catalans i que l'Unicaja ha liderat (80-78).

Unicaja i Barça han fet uns primers 10 minuts molt igualats (17-16); el conjunt malagueny, però, amb un parcial de 16-10 ha marxat en el marcador per arribar al descans amb una bona renda: 17 punts (43-26).

El pas pels vestidors ha estat favorable al Barça, que ha sortit amb molta embranzida per capgirar el marcador; al final del tercer quart i amb un parcial de 12-29 ha aconseguit empatar el partit (55-55). El marcador era d'un ajustat 76-73 quan faltava poc més d'un minut per al final. Totalment obert i final agònic.

Una falta en atac de Víctor Claver, amb un 80-78 en el marcador, ha acabat decantant el partit per al conjunt local.