Handbol

El FC Barcelona Lassa cau a la pista del Vardar en el duel de líders del Grup A de la Lliga de Campions d'handbol (27-24)

Els macedonis s'han mostrat molt superiors als blaugranes

Daniel AlentoActualitzat

El Vardar Skopje, vigent campió de la Lliga de Campions, s'ha posat líder en solitari del grup A gràcies a la seva victòria per 27 a 24 davant del FC Barcelona Lassa, fins aquest dissabte colíder. Pels blaugranes, que havien sumat 3 victòries i 1 empat, ha estat la primera derrota a la fase de grups de la competició europea. El triomf dels macedonis ha estat clar, més del que evidencia el marcador, i indiscutible davant d'un rival que no ha mostrat capacitat de reacció.

Tot i que els de Xavi Pascual han començat manant gràcies a un parcial inicial de 0-2 obra d'Entrerríos i Jallouz, el panorama ha variat de forma radical quan la defensa ha ajustat i el porter Arpad Sterbik ha començat a aturar els llançaments dels seus excompanys. El Vardar ha començat a córrer. Els macedonis primer han reduït distàncies i finalment s'han avançat amb un parcial de 6 a 0 alimentat per Dibirov i Borozan (11-6). La distància entre els dos equips ha arribat fins als 6 gols (15-9), amb els locals que han llegit a la perfecció la defensa catalana. En el descans, el resultat era de 16 a 12.

En la represa, els blaugranes s'han acostat a 3 gols, però ben aviat el Vardar ha recuperat els seus 6 gols de marge tot i les bones aturades del porter visitant Gonzalo Pérez de Vargas. Pascual ha decidit prescindir de porter atacant amb 7 jugadors de camp per remuntar. L'equip català s'ha arribat a posar a 4 gols, però una nova aparició de Borozan (6 gols) ha acabat amb la reacció. Un gol a porteria buida de Cindric ha significat el 22-16. Tot seguit, Maqueda ha arrodonit el parcial de 3-0 que ha deixat sentenciat el matx.

El blaugrana Valero Rivera ha estat el màxim golejador del matx amb 8 gols en només 10 llançaments. Ha estat la segona vegada que tots dos equips s'enfrontaven aquesta temporada. La primera vegada, a les semifinals de la Super Globe, el triomf va ser pel Barça per 29-32. Aquest dissabte els macedonis han igualat el balanç.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut