Els jugadors del Barça Lassa han apallissat el Bassano (Foto: Víctor Salgado, FCB)
Hoquei patins

El FC Barcelona Lassa apallissa sense compassió el Bassano en la primera jornada de la Lliga Europea d'hoquei patins

El Reus Deportiu també ha guanyat, però el Vic ha perdut. En l'anada dels setzens de la Copa CERS, Igualada i Caldes han vençut, i el Vendrell ha empatat i el Noia ha estat derrotat

El FC Barcelona Lassa ha obert la participació en l'edició d'aquest any de la Lliga Europea d'hoquei patins amb una golejada aclaparadora a casa davant de l'Hockey Bassano italià: 14 a 3. En el descans, el matx ja estava sentenciat, amb un 9 a 1 en el marcador. Pablo Álvarez ha estat el màxim golejador amb 5 gols.

El Reus Deportiu ha tornat victoriós de la seva visita al Forte dei Marmi per 2 a 4. Torner ha donat avantatge als italians amb un penal en el minut 3, l'únic gol de la primera part. En el minut 28, Matias Platero ha empatat a 1 i, segons més tard, Albert Casanovas ha fet l'1 a 2. En el minut 45, Raúl Marín ha decantat el matx amb el tercer gol dels del Baix Camp i, dos minuts més tard, Marc Torra ha sentenciat. En el minut 49, Torner ha fet el ja definitiu 2 a 4.

El Vic, per la seva banda, ha perdut per 3 a 2 a la pista del Benfica. Nicolia ha avançat els portuguesos en el primer minut de joc. Mia Ordeig ha estat l'autor de l'empat a 1 un minut després. En el 22, Rodrigues ha tornat a donar avantatge als locals. El 3 a 1 ha arribat en el minut 31, però el Vic, per mitjà de Rodríguez, ha retallat distàncies abans que passés un minut. En un final de partit boig, els vigatans no han aprofitat un penal per empatar el matx.

Els catalans en la Copa CERS

En l'anada dels setzens de la segona competició europea, l'Igualada Hoquei Club ha superat sense problemes l'RC Biasca suís per 7 a 1. Bargalló, amb 2 gols, ha estat el màxim realitzador del partit, i la resta de gols dels catalans els han fet Pla, Bars, Garreta, Tety i Emanuel.

El Moritz Vendrell ha empatat a 3 a la pista del Viareggio, quart classificat de la Sèrie A italiana. Tots dos equips han fet de penal el seu primer gol. Una diana de Montigel ha donat als de casa el liderat en el marcador en el descans. Dos gols de Jordi Ferrer han permès als del Baix Penedès recuperar la iniciativa abans del gol de l'empat italià, obra del reusenc Xavier Rubio, en el minut 46.

El Noia Freixenet ha perdut per 1 a 2 contra el Banca Cras Follonica italià. Després d'una primera meitat sense gols, Ferran Rosa ha fet el gol dels catalans en el minut 29. Els italians, però, han estat capaços de donar la volta al marcador abans del final del matx.

El Club Hoquei Caldes Recam Laser ha guanyat en la seva visita el Coutras Rink-Hockey francès amb un gol de Xavier Rovira en el minut 27. La tornada d'aquesta fase de la competició es disputarà el 26 de novembre.