Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa apallissa el Ribera Navarra i el Catgas Energia planta cara al líder Palma Futsal

Tot i que amb resultats de signe ben diferent, el dos equips catalans poden estar satisfets de la feina feta aquest divendres. El Barça, per la seva clara victòria, i el Catgas, per la bona imatge deixada a la pista del líder

El FC Barcelona ha deixat sentenciat el matx davant de l'Aspil Vidal Ribera Navarra abans del descans (7-1), en una primera meitat de màxima efectivat. Els visitants proposen uns duels amb poc ritme, per adormir el rival, però els blaugrana han trencat la seva estratègia transformant en gol pràcticament totes les seves ocasions.

En el minut 3, Roger ha rematat de cap una passada llarga d'Aicardo per superar la sortida del porter visitant, Molina. En el minut 9, ha estat Aicardo qui ha culminat la passada de gol de Roger. A 4 minuts del descans, Rómulo ha trencat la defensa navarresa entrant des del darrere per batre de vaselina Molina. En el minut 18, Pedro ha recollit una pilota rebutjada dins de l'àrea barcelonista per anotar el 3 a 1. Un minut més tard, qui ha aprofitat una pilota solta per fer el 4 a 1 ha estat Adolfo.

A la segona meitat, els porters han agafat més protagonisme, amb algunes intervencions destacades. Ferrao ha aconseguit el setè gol a la Lliga de Futbol Sala en el minut 28. A 2 minuts del final, Adolfo ha tornat a marcar, aconseguint el seu novè gol a la Lliga. Segons més tard, una assistència de Ferrao ha deixat mastegat per a Joao Batista el 7 a 1.

El Catgas planta cara al líder

El Catgas Energia de Santa Coloma ha venut molt cara la derrota en la seva visita al líder imbatut de la competició (5 victòries, 1 empat), el Palma Futsal (7-4). Carlitos ha aprofitat una mà de Rafa López dins l'àrea per fer de penal l'1 a 0 en el minut 11. Corvo ha tingut un parell d'ocasions per empatar, però no ha aconseguit inaugurar el marcador visitant abans del descans.

En el minut 21, Felipe Paradynski ha anotat el segon gol local. Poc després, el brasiler ha fet el 3 a 0. Javi Rodríguez, de falta directa, ha fet el primer gol dels colomencs en el minut 26. Tres minuts més tard, Sepe ha posat el 3 a 2 en el marcador. Paradynski ha refredat els ànims del Catgas en el minut 30 amb el 4 a 2.  Segons més tard, el jugador del Palma Futsal ha arrodonit el seu pòquer de gols i s'ha situat com a màxim golejador de la competició amb 10 gols.

Els jugadors visitants no s'han rendit i han obligat el porter Nico a fer aturades decisives. Dani Salgado ha xutat al pal a 4 minuts del final. Un minut després, Salgado sí que ha trobat porteria per fer el 5 a 3. Amb porter jugador, el golejador dels catalans ha acostat encara més el seu equip en el minut 37 en un doble penal. Chicho i Carlitos, amb gols de camp a camp, han evitat la sorpresa per situar el resultat definitiu de 7 a 4.