Thomas Heurtel defensa Albert Sàbat (EFE)

El FC Barcelona Lassa aconsegueix un triomf aclaparador davant del Monbus Obradoiro (102-58)

L'únic jugador blaugrana que no ha anotat dels dotze que han jugat a estat el jove Marc Garcia

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona ha fet un autèntic festí de bàsquet davant d'un Monbus Obradoiro que ha estat una joguina a les seves mans (102-58). Els de Sito Alonso han protagonitzat una exhibició col·lectiva en atac i una gran feina en defensa. El blaugrana amb millor valoració ha estat el pivot Ante Tomic, que ha jugat un partit molt complet (11 punts, 6 rebots, 5 assistències).

Els minuts inicials al Palau han estat un duel de triples. L'encert dels locals (5 de 7) l'han posat l'aler Adam Hanga i el pivot Pierre Oriola (19 punts, 5 rebots), amb dos convertits cadascun. Els gallecs, per la seva banda, només han encertat 2 dels seus primers 10 llançaments llunyans, però tot i això no han deixat escapar el Barça fins l'últim minut del primer quart que ha acabat 20-15.

El segon quart s'ha obert amb un triple de Joan Carles Navarro (10 punts). Els blaugranes han intensificat la seva defensa per obrir forat en el marcador. Els gallecs han necessitat més de 6 minuts per anotar la seva primera cistella. Un temps mort de Moncho Fernández no ha millorat la situació del bàndol visitant ni ha aturat el festival ofensiu dels catalans. Al descans, el resultat era de 49-22. La resta del matx només ha servit per mortificar l'equip visitant.