Ferrao celebra el seu gol
Futbol Sala

El FC Barcelona Lasa derrota el Catgas Energia (7-3) i s'aferra a la segona posició

La revolta dels ex: Adolfo i Rafa López marquen per primera vegada davant del seu exequip, el Catgas

El FC Barcelona Lassa es referma en la segona posició de la Lliga espanyola de futbol sala amb un triomf a casa davant del Catgas Energia de Santa Coloma de Gramenet (7-3), en el derbi català de la competició. El primer a colpejar, però, ha estat el Catgas Energia, quan Dani Salgado superava el porter Sedano en una acció espectacular. De seguida, reacció blaugrana, amb l'empat d'Adolfo, aprofitant una assistència de Roger Serrano. Era el primer cop que el jugador colomenc marcava contra el seu exequip. I al minut 14 repetia un altre cop per fer pujar el 2 a 1 al marcador.

Abans del descans encara s'han vist dos gols més. Sergio González ha empatat en un acció d'estratègia i Dyego ha permès al Barça acabar la primera part amb avantatge (3-2). Tot just començar la segona meitat, Sepe tornava a igualar i l'equip de Santa Coloma ha viscut els millors minuts amb diverses ocasions per avançar-se. Però no ho ha fet i el Barça ha reaccionat. Un altre exjugador del Catgas, Rafa López, ha fet el 4 a 3. Igual que Adolfo, no l'ha celebrat com a mostra de respecte. Un minut després, Roger Serrano ha fet el cinquè de l'equip blaugrana. Ferrao i Joao Batista han completat la golejada fins al 7 a 3 definitiu.

El Barça es manté segon, amb dos punts més que el Pozo Múrcia, i dependrà d'ell mateix en l'última jornada, a Jaén, per mantenir aquesta posició. El Catgas Energia és vuitè i en tindrà prou amb un punt, a casa amb el Saragossa, per poder jugar el play-off.