Barça

El FC Barcelona justifica el tracte diferenciat a alguns turoperadors

El club explica en un comunicat que als contractes hi ha clàusules que els permeten establir condicions especials en funció dels seus interessos i anuncia que estudia emprendre mesures legals contra TV3

Actualitzat

Després de les informacions revelades per TV3 sobre el tracte diferenciat de la directiva del FC Barcelona respecte a alguns dels turoperadors que comercialitzen les seves entrades, el club s'ha defensat en un comunicat on "nega categòricament incompliments de contracte amb turoperadors. Aquests contractes inclouen la possibilitat del club de restringir i/o anular la venda d'entrades en partits determinats, així com la d'establir condicions especials de venda".

El Barça afirma que encara "no ha rebut cap tipus de reclamació per part de turoperadors apel·lant a un possible incompliment contractual. De fet, el club va oferir condicions especials a alguns turoperadors durant un període de temps determinat per la seva demostrada eficiència i rendibilitat en la venda d'entrades per tota mena de partits, especialment per aquells de menys demanda, i per la seva perllongada relació amb el club".

En el comunicat el Barça també parla de la possibilitat d'emprendre accions legals contra TV3: "La vinculació d'aquestes condicions especials amb un tracte de favor de membres de la directiva implicaria l'atribució de conductes presumptament delictives, motiu pel qual els serveis jurídics del club treballen en la interposició de les corresponents accions penals".

El FC Barcelona també "expressa la seva indignació amb una sèrie d'informacions ofertes per la televisió pública del país en un format inèdit que pretenen posar en qüestió l'honorabilitat en la gestió del club".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut