Andrés Iniesta, baixant de l'avió que ha portat l'expedició blaugrana a Miami (Miguel Ruiz - FCB)
Barça

El FC Barcelona ja és a Miami, tercera i última parada de la gira de pretemporada als Estats Units

Els blaugrana disputaran la matinada de dissabte a diumenge un clàssic contra el Reial Madrid corresponent a la International Champions Cup, un partit que TV3 oferirà en directe

Actualitzat

El FC Barcelona ja ha arribat a Miami, tercera i última parada de la seva gira de pretemporada pels Estats Units. Els blaugrana disputaran la matinada de dissabte a diumenge un clàssic contra el Reial Madrid corresponent a la International Champions Cup, un partit que TV3 oferirà en directe.

L'expedició blaugrana ha aterrat procedent de Washington D.C. a les 13.30 hora local i s'ha dirigit amb autocar a l'East Hotel, al barri de negocis de Miami, Brickell. L'autocar que ha traslladar als jugadors a l'hotel de concentració ha entrat per la porta del darrere, acompanyat de dos vehicles policials i 6 motos, un fet que ha provocat la decepció entre els aficionats blaugrana, ja que cap jugador es va acostar a saludar.

El FC Barcelona es quedarà a Miami fins dissabte a la nit, ja que després del partit contra el Reial Madrid se n'anirà directament a l'aeroport, des d'on tornarà a la capital catalana i posarà punt i final a la seva gira nord-americà.
   
Per la seva banda, el Reial Madrid arribarà a Miami aquesta nit, procedent de Los Angeles, amb l'objectiu d'oblidar la contundent derrota encaixada contra el Manchester City de Pep Guardiola en el segon parit de la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut