Mario Hezonja supera Maciulis en la final de la Lliga Endesa (EFE)
Mario Hezonja supera Maciulis en la final de la Lliga Endesa (EFE)
Bàsquet

El FC Barcelona i Mario Hezonja podrien haver arribat a un acord per a la marxa de l'aler a l'NBA

La bona posició de Mario Hezonja en el draft de l'NBA facilita molt que es materialitzi el desig del jugador del FC Barcelona de marxar als Estats Units

Actualitzat

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la marxa de Mario Hezonja a l'NBA és qüestió d'hores. L'aler del FC Barcelona ha estat triat aquesta passada matinada amb el número cinc del draft de l'NBA pels Orlando Magic. Aquesta selecció assegura al jove jugador croat dos anys de contracte garantits i un tercer d'opcional en funció dels interessos de la franquícia. En la seva primera temporada, Hezonja cobrarà prop de 3,2 milions de dòlars (2,86 milions d'euros).

La clàusula de rescissió del contracte de l'aler amb el FC Barcelona és de dos milions d'euros. Aquest divendres, les dues parts s'han reunit per pactar la seva sortida. Mentre que Hezonja lluitava per aconseguir una rebaixa d'aquesta xifra, el club volia assegurar-se els drets del jugador el dia que decideixi finalitzar la seva aventura americana i tornar al bàsquet europeu. La xifra final podria situar-se al voltant del milió i mig d'euros.

Les converses han estat tan fluïdes que s'ha convocat una roda de premsa per dissabte al migdia en la qual s'espera que Hezonja s'acomiadi de l'afició blaugrana. L'aler ha estat tres temporades sota la disciplina del club, la primera en l'equip vinculat i les altres dues ja amb el primer equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut