MIC

El FC Barcelona i el Gimnàstic de Manresa, campions alevins al MIC

El FC Barcelona i el Gimnàstic Manresa s'han proclamat a Palamós campions en les categoría d'aleví futbol 11 i aleví futbol 7, respectivament, en el torneig de futbol base MIC que se celebra a la Costa Brava. Aquest diumenge al matí es diputaran, també a Palamós, les finals de la resta de categories: juvenil, cadet i infantil.

Actualitzat
Els alevins del FC Barcelona han guanyat per 1-0 a l'Atlètic de Madrid. La de dissabte era la tercera final consecutiva que disputaven els els dos equips i tant la de 2010 com la de 2011 l'havia guanyat l'Atlético de Madrid. 
 
Alegria per als manresans

Abans, al mateix camp, s'ha celebrat la final de futbol 7 on el Gimnàstic Manresa s'ha imposat als penals al CFJ Mollerussa per 3-2. El partit havia acabat amb un empat a dos gols.
Després dels dos partits s'han entregat els premis al millor porter i  al millor jugador de cada categoria. El guardó al millor porter d'alevins futbol 11 ha estat per a Maxim Lugovskoi, del Dnipro, mentre que Arnau Comas, de FC Barcelona, ha rebut el de millor jugador. El millor porter del alevins futbol 7 ha estat Iu Marraql Moltó, del Gimnàstic Manresa, i el millor jugador, Nathan N'Goumou Minpole, del Toulouse FC.

L'Espanyol, campió femení
 
Durant tot el dia també s'ha disputat a l'Estartit el torneig de la categoria femenina que s'ha emportat el RDE Espanyol que ha guanyat els tres partits que ha jugat.

Aquest diumenge al matí a l'estadi de Palamós se celebraran les finals de juvenils, cadets i infantils en l'apartat masculí. Aquest és el programa: 

9.45h
 
Aspire Football Dreams-FC Inter Milan. Esport 3 i esport3.cat.

11h
 
RCD Espanyol-Aspire Football Dreams. Esport 3 i esport3.cat.
 

12,30h

Club Sport Norte América-Aspire Football Dreams

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut