El FC Barcelona guanya en un amistós l'Al-Ahli per 3 a 5 i Paco Alcácer fa el seu primer gol amb l'equip

El davanter ha trencat la seva sequera en l'amistós jugat a Qatar contra l'Al-Ahli aconseguint el seu primer gol amb la samarreta del Barça en la victòria del conjunt de Luis Enrique per 3 a 5

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona ha solucionat el seu partit amistós a Qatar contra l'Al-Ahli amb un triomf per 3 a 5. Per obligacions contractuals, Leo Messi, Neymar i Luis Suárez han jugat de sortida. Tots tres han estat substituïts a la mitja hora de joc, quan havien marcat els tres primers gols de l'equip. Luis Suárez, fregant una centrada de Messi, ha fet el seu gol en el minut 8. Messi ha marcat un minut més tard després d'una recuperació de pilota de Neymar. I el brasiler ha batut el porter local en el minut 16.

L'altre gran protagonista del matx ha estat Paco Alcácer. El davanter ha marcat el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. Ho ha fet a la segona part, en el minut 55, rematant de cap una centrada d'Ivan Rakitic. Alcácer ja havia aconseguit un gol en el minut 40, però havia estat injustament anul·lat per fora de joc. Prèviament havia arribat el primer gol del conjunt local, fruit d'un penal inexistent de Jordi Masip que ha transformat Abdulrahman.

En el minut 57, amb una gran acció individual dins l'àrea, Rafinha ha marcat l'1 a 5. Després d'aquesta jugada ha arribat la reacció de l'Al-Ahli, amb dos gols d'Assiri, en els millors minuts del conjunt àrab. En el minut 80, Carles Aleñà ha patit un trencament al quadríceps de la cama esquerra i ha estat substituït. Busquets ha rebut una trepitjada en els últims minuts, però per sort sense conseqüències.

L'onze inicial blaugrana l'han integrat Jasper Cillessen, Aleix Vidal, Gerard Piqué, Javier Mascherano, Lucas Digne, André Gomes, Ivan Rakitic, Rafinha, i el ja esmentat trident ofensiu. A la banqueta han quedat Marc-André Ter Stegen, Jordi Masip, Sergio Busquets, Denis Suárez, Arda Turan, Andrés Iniesta, Borja López, Carles Aleñá, Paco Alcácer, Jordi Alba, Sergi Roberto i Samuel Umtiti. L'únic de tots que no jugat ha estat Ter Stegen.