Futbol Sala

El FC Barcelona guanya el Llevant i recupera el liderat de l'LNFS empatat a punts amb el Movistar Inter

Els blaugranes no han desaprofitat l'ocasió que els ha donat l'ensopegada del Movistar Inter per tornar a situar-se líders de la Lliga

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa, amb les baixes de Sergio Lozano, Roger, Esquerdinha i Dyego, ha superat el Llevant 4 a 0 per situar-se líder de la Lliga de Futbol Sala empatat a punts amb el Movistar Inter (però amb millor diferència de gols a favor), equip que va encaixar la seva primera derrota a la competició divendres a la pista del Ríos Renovables de Saragossa (3-2). Els blaugrana encaren de la millor manera possible la seva participació a la UEFA Futsal Cup que comença el proper dimecres

Les primeres ocasions del matx han estat per als visitants, dues de clares als peus de Lucho en els dos primers minuts de joc. Els d'Andreu Plaza no aconseguien generar en atac, i les seves aparicions s'han reduït a fuetades esporàdiques de Mario Rivillos. El gol en el minut 13 d'Aicardo, en una jugada d'estratègia, ha variat la dinàmica i ha donat als blaugrana l'empenta necessària per dominar i portar perill a la porteria del Llevant.

Només començar la segona part, Paco Sedano ha evitat el gol de l'empat a peus de Pizarro. Tot seguit, amb un xut llunyà de Rivillos en una altra jugada d'estratègia, ha arribat el 2-0. El mateix jugador ha tornat a marcar en el minut 24, arrodonint una passada de Marc Tolrà. Rivillos ha tornat a marcar dos minuts després, però el seu gol ha estat correctament anul·lat, ja que l'ha fet amb la mà. Els visitants han optar per atacar amb porter jugadors els set últims minuts. Sedano ha fet intervencions de mèrit, mentre que, a l'altra porteria, el Barça no ha aprofitat les seves ocasions fins que Rivillos ha tancat el seu "hat-trick" a 30 segons del final.