Barça

El FC Barcelona fa una tercera oferta de 60 milions d'euros per Willian

Segons la cadena britànica Sky Sports, el club blaugrana ja hauria fet arribar una altra oferta, que s'enfila fins als 60 milions d'euros, lluny, però, dels 80 que demanen a Londres

Actualitzat

El brasiler Willian vol continuar jugant la Champions League la pròxima temporada i sap que amb el Chelsea no ho podrà fer. Aquest és un dels motius pels quals el brasiler vol marxar de Stamford Bridge. El perfil de Willlian, extrem dret de 29 anys amb capacitat golejadora i bon assistent, encaixa amb les necessitats del Barça, sobretot després del "no" de Griezmann.

Però Roman Abramovich, que també està a punt de perdre Courtois i Hazard, serà un os dur de rosegar. Segons la cadena britànica Sky Sports, el Chelsea ja ha rebutjat dues ofertes del Barça per fitxar Willian, però l'entitat blaugrana ja n'hauria fet arribar una altra que s'enfila fins als 60 milions d'euros, lluny, però, dels 80 que demanen a Londres.

Al Barça confien que la pressió del jugador per sortir també ajudi a desgastar la resistència londinenca. Els negociadors blaugrana tindran un altre enemic, el Manchester United de José Mourinho, que també ha trucat a la porta del Chelsea per fitxar Willian. No serà una partida curta ni fàcil.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut