Barça

El FC Barcelona fa oficial el nomenament d'Ernesto Valverde com a nou entrenador

El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat el nom del substitut de Luis Enrique després de la reunió de la junta directiva, que serà presentat oficialment dijous

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial aquest dilluns el que era un secret a veus des de fa temps: el nom del substitut de Luis Enrique Martínez a la banqueta blaugrana. Com estava previst, no hi ha hagut cap sorpresa d'última hora i Ernesto Valverde ha estat l'escollit per la junta directiva per ser el nou entrenador del Barça per les dues pròximes temporades més una tercera opcional.

El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha fet l'esperat anunci després de la reunió de la junta directiva al Camp Nou. En aquesta trobada, el secretari tècnic Robert Fernández ha presentat l'informe tècnic amb el nom d'Ernesto Valverde com a relleu de Luis Enrique i la junta ha ratificat una decisió que feia dies que ja estava presa. 

Bartomeu ha confirmat que la presentació oficial de Valverde com a nou entrenador del Barça serà el pròxim dijous i ha explicat les qualitats que l'han portat a ser l'escollit. "Valverde té capacitat, criteri, coneixement i experiència. És un amant del futbol base i té un estil de treball com la del Barça. Té una altíssima capacitat de treball i és un apassionat de l'aplicació de la tecnologia als entrenaments i gestió de partits", ha explicat el màxim dirigent blaugrana.

Valverde, de 53 anys, aterrarà al Barça amb dos dels seus ajudants habituals, Jon Aspiazu com a segon entrenador i el preparador físic José Antonio Pozanco

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut