El FC Barcelona es classifica per a la final de la Copa de la Reina en superar el Llevant en la semifinal

Les blaugranes han derrotat el Llevant per 3 a 0 i diumenge buscaran el seu cinquè títol d'aquesta competició

El FC Barcelona ha superat el Llevant per 3 a 0 en la primera de les semifinals de la Copa de la Reina que es disputa a la Ciutat del Futbol a Las Rozas (Madrid). El seu rival a la final serà l'Atlètic de Madrid, que ha guanyat 1 a 2 el València amb un gol a la pròrroga de Sonia Bermúdez a l'altra semifinal.

Les blaugranes, quatre vegades campiones d'aquest torneig (1994, 2011, 2013 i 2014), han superat la gran sorpresa de la competició, unes llevantines que van eliminar en quarts les campiones de Lliga, l'Athletic Club de Bilbao.

En el minut 18 ha arribat el primer gol del partit, obra de Míriam Diéguez. El matx, però, no ha quedat sentenciat de manera definitiva fins als últims minuts, amb els gols en els minuts 80 i 84 de Jenni Hermoso i Patricia Guijarro.