La sessió d'aquest diumenge (foto: Miguel Ruiz, FCB)
La sessió d'aquest diumenge (foto: Miguel Ruiz, FCB)
Barça

El FC Barcelona deixa enrere l'empat contra el Reial Madrid per preparar el partit contra el Borussia Mönchengladbach

L'equip ha tornat a la feina l'endemà del decebedor empat al Camp Nou en el clàssic. Un resultat que una victòria dimarts, en la Lliga de Campions, ajudaria a pair.

Actualitzat

El primer equip del FC Barcelona s'ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els titulars del partit de dissabte contra el Reial Madrid (1-1) han fet una sessió de recuperació, i la resta de companys ja han començat a preparar el partit de Lliga de Campions de dimarts vinent contra el Borussia Mönchengladbach (20.45, en directe a TV3).

Neymar pateix un estirament de l'abductor, però com ha de complir un partit de sanció tant a la Lliga de Campions com a la Lliga els serveis mèdics aprofitaran aquests dies de descans obligat per recuperar-lo. El migcampista André Gomes, amb un cop al genoll, és dubte per dimarts.

L'anècdota de la sessió ha estat la visita del seleccionador alemany de futbol, Joachim Löw, acompanyat de dos dels seus ajudants, els exjugadors Andreas Köpke i Miroslav Klose. El Barça es tornarà a entrenar dilluns, a les 11 del matí. Posteriorment compareixeran a la sala de premsa per parlar del partit contra els alemanys l'entrenador Luis Enrique Martínez i el lateral Sergi Roberto.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut