Barça

El FC Barcelona defensa la legalitat i la transparència del contracte de patrocini amb Qatar

Amb Sandro Rosell empresonat mentre s'investiguen els seus negocis, les sospites han arribat als contractes que va firmar com a president del FC Barcelona. El club ha defensat en un comunicat la legalitat i la transparència de l'acord de patrocini amb Qatar.

Actualitzat

La detenció de l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell per un presumpte blanqueig de diners procedents de comissions il·lícites cobrades pels drets d'imatge de la selecció del Brasil, ha fet estendre les sospites sobre la resta dels seus negocis i contractes. Tan els particulars com els que va firmar amb el Barça.

Davant d'aquestes sospites i insinuacions el FC Barcelona ha sortit en defensa de la joia de la corona, el contracte amb Qatar Sports Investment (QSI) pel patrocini principal del club entre el desembre del 2010 i el 30 de juny del 2016.

En un comunicat el Barça explica que el contracte amb QSI preveia uns ingressos per al club de 171 milions d'euros, repartits de forma progressiva en 6 temporades, començant per 15 milions la primera i acabant la 2015-116 en 33,5 milions.

El FC Barcelona afirma tenir tots els justificants dels pagaments, que el contracte no va comportar cap cost en intermediació, que ha estat degudament auditat (els informes d'auditoria de cada temporada estan disponibles al web del club), i que aquest migdia el club ha lliurat una còpia del contracte i els justificants a la Policia Judicial de Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut