Johan Cruyff, en una imatge a la banqueta amb un xupa-xup (Arxiu FCB)
Futbol

El FC Barcelona, de dol per la mort de Johan Cruyff

El Barça expressa en un comunicat oficial el condol per la mort de l'exjugador i exentrenador blaugrana, que és i serà sempre llegenda del club

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet un comunicat oficial per expressar el dolor per la mort de Johan Cruyff (Amsterdam, 25 d'abril de 1947 - Barcelona, 24 de març del 2016), que va ser jugador, entrenador i que és i serà sempre llegenda del club blaugrana.

El FC Barcelona ha volgut transmetre el més sentit condol a la seva família, amb qui comparteix aquests moments de dolor, juntament amb els socis, aficionats del club i el món del futbol i de l'esport.

La pàgina web del club blaugrana ha posat un crespó negre a l'escut del Barça en senyal de dol per la mort de l'exjugador i extècnic holandès als 68 anys víctima d'un càncer.

Florentino Pérez: "Se'n va una llegenda del futbol"

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha expressat la seva "més profunda consternació" per la mort de Johan Cruyff i l'ha qualificat de "llegenda del futbol, un mite de l'esport".

"Vull expressar la més profunda consternació per la mort de Johan Cruyff i transmetre, en nom del Reial Madrid i de tot el madridisme, el nostre condol i el nostre afecte al FC Barcelona i de manera molt especial a la dona i els fills", assenyala Florentino Pérez en un comunicat publicat a la pàgina web del club madrileny. "Ell va ser un jugador extraordinari que va marcar una època, per això, avui és un dia molt trist per al món del futbol", afegeix.

Anar al contingut