Paulinho en un partit de la selecció (Reuters)
Barça

El FC Barcelona oficialitza el fitxatge de Paulinho per a les properes quatre temporades

El brasiler, fins ara a les files del Guangzhou Evergrande, costarà 40 milions d'euros i tindrà una clàusula de rescissió de 120 milions d'euros

Actualitzat

El FC Barcelona i el Guangzhou Evergrande han arribat a un acord per al traspàs del jugador Paulinho Bezerra per 40 milions d'euros. El brasiler tindrà una clàusula de rescissió del contracte en 120 milions d'euros i signa un contracte per quatre temporades.

Paulinho passarà dijous al matí el reconeixement mèdic i la signatura del contracte i la presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona es farà el mateix dijous.

Un migcampista amb arribada a l'àrea polivalent al mig del camp

Nascut el 25 de juliol del 1988 a Saõ Paulo (Brasil), José Paulo Bezerra Maciel Júnior, conegut com Paulinho, és un futbolista que destaca per ser un migcampista fort, alt (1,82 cm), amb arribada a l'àrea i polivalent al mig del camp. La seva posició ideal és la de migcampista, però també pot ocupar les posicions de pivot i d'interior.

És un dels fixos en les convocatòries de la 'canarinha' de Tite i un dels jugadors més utilitzats en els darrers anys. El jugador de 29 anys, des que va debutar el 2011 amb la selecció brasilera, ha estat 41 vegades internacional, ha marcat nou gols i ha repartit set assistències. Amb la seva selecció ha guanyat la Copa Confederacions l'any 2013.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut