Messi durant l'entrenament d'aquest diumenge (@fcbarcelona)
Barça

El FC Barcelona completa la seva primera setmana d'entrenaments amb Ernesto Valverde al capdavant

L'equip es tornarà a entrenar aquest dilluns en doble sessió (09.30 i 18.30), a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Actualitzat

El Barcelona segueix amb la posada punt en aquesta pretemporada 2017/18 i aquest diumenge el primer equip ha tornat a exercitar-se en una sessió matinal a la Ciutat Esportiva, l'última de la setmana. L'entrenament ha servit per tancar la primera fase del retorn a la feina després de les vacances en què els blaugranes han realitzat tres sessions dobles d'entrenaments.

El tècnic, Ernesto Valverde, ha comptat avui amb els jugadors disponibles del primer equip i amb els cinc jugadors del Barça B que aquests dies han treballat amb la primera plantilla: Ortolà, Palència, Aleñà, Cucurella i Vitinho. Els que no han saltat al camp d'entrenament han estat els lesionats Rafinha, que no anirà de gira, i Gerard Deulofeu, afectat de pubàlgia,

L'anècdota divertida de la jornada ha estat l'aniversari de Sergio Busquets (fa 29 anys), que ha rebut aplaudiments del cos tècnic i dels seus companys, que han format l'habitual túnel per felicitar-lo. 

L'equip es tornarà a entrenar aquest dilluns en doble sessió (09.30 i 18.30), a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de l'entrenament matinal, Valverde i el secretari tècnic, Robert Fernández, compareixeran en roda de premsa. 

Anar al contingut