El FC Barcelona compleix el tràmit de golejar el Múrcia i passa a vuitens de la Copa del Rei (5-0)

Els blaugrana, després d'una primera part discreta, han posat la directa en la segona

Daniel AlentoActualitzat

Davant de 68.775 espectadors, la millor entrada registrada en una diada del soci solidari al Camp Nou, el FC Barcelona ha superat el tràmit de la tornada dels setzens de la Copa del Rei davant del Múrcia, de Segona B, amb un triomf per 5-0. El resultat de l'anada havia estat de 0-3. Els visitants s'han plantat al Camp Nou amb un plantejament molt defensiu. Els d'Ernesto Valverde, amb un onze atípic com és habitual en els equips grans en aquestes primeres eliminatòries de Copa, han necessitat 15 minuts per trencar els esquemes rivals.

Gerard Deulofeu, en una contra, ha intentat connectar amb Aleix Vidal en el punt de penal. El refús d'un defensa s'ha convertit en l'assistència perfecta per al gol de Paco Alcácer. La producció ofensiva del Barça en la primera part ha estat escassa. Una centrada de Semedo en el minut 19 que Deulofeu ha rematat de forma defectuosa i un xut d'Aleñá en el minut 30 des de la frontal que ha marxat alt. Els murcians no han fet gaire més, cap xut en els 90 minuts. En el minut 36, pressionat per Renato, Piqué ha cedit la pilota a Cillessen i el porter, davant la proximitat del rival, ha enviat la pilota fora de banda.

Pluja de gols a la segona part

El Barça ha començat la segona meitat amb moltes ganes. Deulofeu, després d'una gran maniobra a la frontal, ha xutat al pal en el minut 55. En el 56, després d'una penetració per la banda d'Aleix Vidal, Gerard Piqué ha culminat la centrada amb el 2-0 a porta buida. El central, tot seguit, ha estat substituït per David Costas, un altre que, com Oriol Busquets, debutava amb el primer equip. L'altre protagonista del segon gol blaugrana, Aleix Vidal, ha fet el tercer en el 60 de cap rematant una centrada de Semedo.

Poc després, Oriol Busquets i Semedo han deixat el seu lloc a la gespa a Sergio Roberto i José Arnaiz. Els barcelonistes han començat a tocar i tocar en una possessió interminable que de poc no acaba en gol d'Arnaiz. En el minut 74, una combinació plena de tècnica entre Denis Suárez i Sergi Roberto ha acabat amb el gol del gallec. En el 79, una passada d'esperó de Denis Suárez ha permès a Arnaiz fer el 5-0. En el 89, el davanter del filial no ha arribat al refús del porter Santo davant d'un xut de Deulofeu.