Els jugadors del Barça B celebren el triomf al Miniestadi (Foto: Paco Largo, FCB).
Els jugadors del Barça B celebren el triomf al Miniestadi (Foto: Paco Largo, FCB).
Futbol

El FC Barcelona B trenca davant del Sabadell la ratxa de tres partits sense guanyar a Segona B

El filial blaugrana es retroba amb el triomf després d'haver sumat només un punt dels nou possibles en les tres jornades anteriors. Un resultat que li permet mantenir-se entre els equips capdavanters de la categoria

Actualitzat

El FC Barcelona B va trencar contra el Sabadell (2-0), a la jornada 10 de la Lliga de Segona B, la mala ratxa de tres partits seguits sense conèixer la victòria (un empat contra l'Atlètic Llevant i dues derrotes contra Gavà i Cornellà). Gràcies als dos gols de Dani Romera, l'equip de Gerard López és tercer de la classificació, a un punt dels dos primers: l'Alcoià, que va superar el Lleida Esportiu (3-1), i l'Ebro, que va perdre contra l'Atlètic Llevant (0-1).

L'altre equip que ocupa una de les quatre posicions d'ascens és el València Mestalla, amb 18 punts, després de derrotar el Cornellà (1-2) en un duel entre dos equips que aspiraven als llocs de privilegi. Quim Araujo va avançar els visitants, Noño va empatar pels de casa i finalment Mir va fer el gol decisiu. L'equip català és novè de la categoria, amb 15 punts.

Badalona i el Prat es mantenen a prop dels llocs de privilegi, amb 16 punts. L'equip del Baix Llobregat va superar, amb els gols d'Ernest i Francesc Piera, un Hèrcules que ha baixat del tercer al cinquè lloc de la classificació. Els badalonins, per la seva banda, van guanyar al camp d'un altre equip de la zona mitjana, l'Atlètic Balears (0-1), amb un gol de Robusté.

El Llagostera, en terra de ningú a la taula classificatòria, va guanyar per 0 a 2 al camp d'un Gavà que es troba en posicions de descens, amb 10 punts, juntament amb el Lleida Esportiu, que ha sumat els mateixos punts. Els gols de Marc Martínez i Manel Martínez allunyen els gironins d'una zona baixa que veu molt a prop el L'Hospitalet (11 punts), que va caure per 1 a 0 al camp del Vila-real B. El tercer equip català en zona de descens és l'Espanyol B, que va ser vençut clarament per l'Atlètic Saguntí (3-0).

Anar al contingut