Futbol

El FC Barcelona B fa bo l'1-4 de l'anada davant del Racing i aconsegueix l'ascens a la Segona A (0-0)

El filial del Barça aconsegueix un ascens important pels plans del futbol formatiu del club, que permetrà reduir les distàncies a l'hora de donar el salt del segon equip al primer

Actualitzat

El FC Barcelona B de Gerard López jugarà la propera temporada a la Segona Divisió A després de superar el Racing de Santander a l'última eliminatòria. L'un a quatre del partit d'anada ha pesat com una llosa en els futbolistes del Racing, que mai han fet la sensació de poder remuntar.

El rellotge jugava a favor del conjunt de Gerard López i el seu equip ha jugat amb intel·ligència. Els nervis que tant temia l'entrenador del Barça entre els seus jugadors més joves ni han aparegut. En tota la primera part, una única ocasió dels visitants amb un xut massa creuat de Borja Granero. La més clara dels catalans, un xut de Romera que ha sortit fregant el pal. En la segona, poc més. La més clara per als visitants ha arribat en el temps de descompte, amb els de casa ja celebrant l'ascens.

Per a Marlon Santos, la temporada serà impossible d'oblidar. A l'estiu arribava com a cedit per jugar al filial, i en un any ha assolit dos èxits majúsculs. Pujar a Segona amb el Barça B i saber que la pròxima temporada serà jugador del primer equip a tots els efectes, ocupant la plaça que deixarà Jéremy Mathieu.

El porter Suárez també ha brillat amb llum pròpia. En l'anada, aturant un penal que tallava la reacció del Racing. en la tornada, amb dues aturades de mèrit a les acaballes del partit. De totes les alegries per l'ascens, la de Gerard López. Les coses no li van sortir bé en la seva estrena a les banquetes, però se n'ha sortit amb nota en la seva segona temporada dirigint el filial. La temporada que ve serà l'entrenador a Segona A.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut