El FC Barcelona arrenca el curs amb tres punts i molt bona nota davant del Betis (6-2)

Els de Luis Enrique han golejat el Betis amb gols de Turan, Messi (2) i Suárez (3), per un doblet del bètic Rubén Castro. Aquest ha estat l'últim partit de Claudio Bravo amb la samarreta blaugrana.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El FC Barcelona ha guanyat els tres primers punts de la Lliga 2016-17, al Camp Nou i davant del Betis amb un contundent 6-2. Els de Luis Enrique han fet un molt bon partit deixant molt bones sensacions per aquesta temporada que comença, en la que intentaran revalidar el títol de Lliga i sumar així el tercer consecutiu. El partit ha estat especial per ser la primera victòria del Barça a la Lliga però també pel comiat de Claudio Bravo a la porteria del Barça.

El primer gol ha arribat ben d'hora, al minut 6, i gràcies a una jugada que ha començat amb un canvi de joc de Messi. L'argentí passa la pilota a Alba que centrada a Arda Turan. El jugador turc remata amb l'exterior del peu dret, amb precisió, dins de la porteria del Betis (1-0, 6'). Tot i l'esquema del Betis, amb cinc defensors, el Barça ha creat perill i moltes oportunitats de gol.

Rubén Castro, però, ha sorprès els blaugrana igualant el partit al minut 21. El crac del Betis fa un llançament de falta des de la frontal que acaba dins de la porteria de Bravo, que reaciona tard i encaixa el gol de l'empat (1-1).

Després de la igualada, el Barça ha insistit i ha estat ben a prop de marcar quan Messi, al minut 29, enviat una pilota al travesser després de combinar amb Jordi Alba. La insistència de Messi ha acabat amb un golàs abans del descans. El crac argentí del Barça es treu de la xistera una fuetada i envia la pilota ben col·locada i molt potent fora de l'abast del porter del Betis (2-1, 37').

Adán ha vist com els blaugrana agafaven la directa i el tornaven a superar, al minut 41. Suárez pica amb el peu dret la centrada de Sergi Roberto i l'envia a la dreta de la porteria d'Adan (3-1).

A la repressa el Barça i concretament Messi han sortit amb ganes de rematar el partit. Messi fa un fort xut que el porter del Betis refusa malament i Turan aprofita per marcar gol, però Undiano Mallenco xiula orsay. Els gols han continuat caient en aquesta segona part. El 4-1 (55') de contracop i fruit d'una jugada col·lectiva que comença Messi, combina amb Arda i busca Suárez que la remata dins de la porteria bètica. L'afició blaugrana encara estava celebrant el gol quan ha arribat el cinquè (5-1), un minut després. Pressiona Busquets, Arda la toca per Messi que la clava ajustada al pal esquerre d'Adán.

Al minut 81 ha arribat el sisè gol del Barça, que ha suposat el Hat-Trick de Suárez, de falta directa. Quan tothom s'imaginava que Messi picaria la falta amb l'esquerra, Suárez, amb la dreta, ha sorprès tothom amb una canonada que ha anat directa a la xarxa (6-1). Al 83 Rubén Castro ha fet el doblet en una centrada lateral del Betis, que maquilla una mica el marcador final (6-2).